Stampin’ Up! Pleased as Punch Designers Series Paper

Afgelopen woensdag heb ik een berichtje geplaatst met tips hoe je kunt kiezen voor kleurencombinaties. Dat berichtje vindt je <hier>. Je kon in dat bericht lezen dat op 4 januari een aantal verrassende producten uitkomt. Dit keer gebruik ik het Please as Punch Designer Series Paper. De naam van de papierlijn zegt het denk ik al…Je kunt het inderdaad gebruiken in combinatie met bijpassende ponsen. Welke? Dat laat ik zien aan de hand van kaartjes die ik hebt gemaakt.

De tulpen in het DSP zijn afgedrukt in diverse kleuren. Hierdoor kun je er meerdere uitponsen met de Tulip Builder Punch om een mooi boeket te creëren. Ik heb er drie uitgeponst en heb blaadjes uitgeponst uit de groene achterkant van hetzelfde vel.
Voor de tweede kaart heb ik de Tijdloze Tulpen bundle gebruikt. Hierbij heb ik de tulpen en blaadjes gestempeld en uitgeponst. De gestempelde onderdelen geven weer een hele andere look aan je kaart. De Tijdloze Tulpen stempelset is verkrijgbaar in combinatie met de Tulip Builder Punch zijn samen te bestellen met een aantrekkelijke korting.

Beide kaarten heb ik versierd met een frame wat ik heb uitgestanst met de Stitched so Sweetly Dies, een hele bruikbare stansenset.
Afbeeldingen van tulpen kun je heel lang gebruiken. Ik zie nu bijvoorbeeld al tulpen bij de bloemenwinkel.

Voor deze set kaartjes ben ik eigenlijk op dezelfde manier te werk gegaan. De Heartfelt Bundle al uitgekozen bij de From my Heart Suite en kon de pons dus gelijk gebruiken bij het DSP. Die kaart zie je links. Voor de rechter kaart heb ik de stempels en ponsen uit de bundel gebruikt. Onderling combineren de ponsen dus ook nog eens leuk met elkaar. Ik heb voor de kaart slecht twee stempels gebruikt, het kleine harte heb ik uitgeknipt.

Bij de rechter kaart heb ik de bloemetjes uitgeponst met de Small Bloom Punch en heb ik ze gebruikt ter versiering. Voor de linker kaart heb ik de stempelset Thoughtful Blooms gebruikt voor het creëren van de achtergrond. De paarse bloemetjes heb ik eerst gestempeld en daarna uitgeponst. Zowel de stempelset als de pons zijn gratis te kiezen als geschenk bij een kwalificerende Sale-a-Bration bestelling.

En als laatste heb ik een kaart gemaakt met de parapluutjes. Ik heb de Under my Umbrella Bundle nog niet gekozen. Ik ben gek op alles wat met parapluutjes te maken heeft maar ik twijfelde en op dit moment past deze bundel niet in mijn budget omdat mijn voorkeur naar andere sets uitging. Omdat ik toch een kaartje wilde maken om het DSP te laten zien heb ik het parapluutje gewoon uitgeknipt en verwerkt op mijn kaart met DSP. Alle afbeeldingen zijn te knippen als je er het geduld voor kunt opbrengen. Maar het gebruik van een pons is toch wel heel handig als je hem toch hebt liggen.

Dit DSP is voor mij een waardevolle aanvulling op de spulletjes die ik al had liggen. De kleurtjes combineren ook heel goed met de Subtles kleurenfamilie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.