Stampin’ Up!: Parisian Beauty Bundle

Afgelopen tijd heb ik diverse projecten gemaakt met producten van de Parisian Beauty Suite. Ik heb de suite in zijn totaliteit uit de kast gehaald en op mijn bureau gelegd met bijpassende producten en accessoires zodat ik daar niet elke keer naar hoefde te zoeken als ik aan de slag wilde. Door de producten veel te zien, kreeg ik elke keer weer een ideetje wat ik wilde uitwerken. En dit is best handig omdat ik niet altijd evenveel tijd heb. Wanneer ik een knutselmomentje heb wil ik liever gelijk gaan zitten en knutselen in plaats van de tijd voorbij te laten gaan met het bedenken van een project en het (opnieuw) zoeken naar materialen.

Deze kaart is een uitwerking van een kaart die ik al eerder heb gemaakt met een vintage touch. Om deze video te bekijken kun je gelijk op <deze> link klikken.
Hoewel de stijl van de suite mij in de eerste instantie aansprak vanwege de vintage elementen, wist ik zeker dat je ook kaarten kon maken met een andere sfeer wanneer ik een andere kleurencombinatie zou gebruiken. De kleurencombi die ik nu heb gebruikt komt terug in het DSP. Als je de andere kaarten hebt gezien, dan zie je dat je met deze producten niet perse vast zit aan de kleuren die in de suite voorkomen.

Met deze kleurencombinatie heeft mijn kaart een hele zachte look en daar hou ik ook van! Het Champagne Foil en de Rhinestones maken voor mij de kaart helemaal af omdat ik wel hou van wat glinstering. Voor de bloemetjes heb ik gebruik gemaakt van de set Thoughtful Blooms in combinatie met de Small Blooms Punch. Beiden zijn gratis te kiezen bij een kwalificerende Sale-a-Bration bestelling.
De gebruikte materialen voor deze kaart vindt je onderaan dit bericht.

Zoals ik al zei, heb ik meerdere projecten uitgewerkt met de Parisian Blossoms Suite. Onderaan het bericht zie je in vogelvlucht alle projecten die ik heb gemaakt met de suite. Als je deze nog niet hebt gezien, dan kun je deze bekijken door op de tekst onder het plaatje te klikken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.