Stampin’ Up! ~ Blossoms in Bloom #2

Vandaag heb ik weer een kaartje gemaakt met ik de stempelset Blossoms in Bloom. Ik heb al eerder gewerkt met deze leuke stempelset, dit berichtje vindt je <hier>. Vanwege het uiterlijk van deze set wilde ik eens kijken of ik niet mijn mogelijkheden iets kon uitbreiden door te combineren met een andere set. De set Beautiful Friendship vond ik er wel leuk bij passen. Hetzelfde soort stempels en een hele leuke waarmee ik de achtergrond heb gemaakt.

Dit is nou één van de leuke dingen aan het merk Stampin’ Up! Je kunt altijd je materialen uitbreiden zodat de spulletjes die je hebt niet gaan vervelen. En het mooie is, dat de producten uit de jaarcatalogus een heel jaar mee gaan dus je kunt je stash uitbreiden wanneer het jou uitkomt.

Ik heb ontzettend veel lol gehad met het maken van deze serie kaartjes en hopelijk heb ik jou hiermee kunnen inspireren. Meer informatie over Stampin’ Up! kun je lezen op mijn Stampin’ Up! website.
Wanneer je een catalogus wilt bestellen klik dan <hier>, meer informatie over bestellen en mijn werkwijze als Stampin’ Up! Demonstratrice lees je <hier>.

Ik wens je een hele gezellige dag en hoop je snel weer te zien bij een volgend blogberichtje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.