Stampin’ Up! ~ Blossom in Blooms stempelset

Heej hallo! Leuk dat je weer op mijn blog komt kijken. Vandaag heb ik kaarten met de set Blossoms in Bloom. Deze set bestaat uit bloemen en blaadjes met een super mooi zacht uiterlijk en 7 goed bruikbare stempels.
Het boeket is zo samengesteld dat je er mee meer kan dan alleen gebruiken voor een achtergrond, hoewel je met deze achtergrond wel heel erg snel klaar bent met je kaart. Met de grote stempel vul je praktisch je panel in één keer!

Ik heb de achtergrond gestempeld met de Stamparatus, onze stempelhulp, zo kan ik een foutje corrigeren indien nodig. De stempel is vrij grootDaarna heb ik de hartjes van de bloemen opgevuld met details en heb ik met één van de kleine bloementjes wat detail aangebracht op de bloemen in dezelfde kleur. Je ziet dat de tint dan donkerder wordt.

Als je handig bent, dan kun je de bloemen ook los van elkaar gebruiken door ze uit te knippen. Ook deze kaart is vrij snel om te maken, voor de achtergrond heb ik de afstempeltechniek toegepast. Je snijdt dus 2 panels van Whisper White cardstock. En daarna stempel je beide panels zonder je stempel tussendoor te beïnkten. Het panel met de lichte afdruk gebruik je voor de achtergrond.

Gebruikte kleurencombinatie

Met de accessoires kun je de bloemen in je achtergrond en cluster nog wat opbouwen door de hartjes in te vullen, gebruik hiervoor zachte kleuren. Ik heb voor deze kaart het hartje gesponst met So Saffron inkt. Tenslotte ga je hetzelfde te werk voor de blaadjes. Voor meer contrast kun je de randjes van de bloemen en blaadjes lichtjes sponsen.

Dit was het bericht voor deze keer. Ik wens je een mooie dag en hoop je snel weer te zien bij een volgend blogberichtje.

1 reactie op “Stampin’ Up! ~ Blossom in Blooms stempelset”

  1. Pingback: Stampin’ Up! ~ Blossoms in Bloom #2 – CARMEN MORRIS

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.