Stampin’ Up! ~ Beautiful Braided stempelset

Hee hallo! Wat een rare dag is het vandaag. Normaal gesproken ga ik naar kantoor maar vandaag werk ik thuis. Alles is gereed om mijn werk thuis te kunnen doen. De rest van het gezin is vandaag ook thuis. Alles voelt een beetje ontregeld. Gelukkig mocht ik gisteren nog wel mijn moeder opzoeken in het revalidatiecentrum, hoewel men wel mensen verzoekt om bezoekjes uit te stellen.

Vandaag heb ik kaartjes gemaakt met de Beautiful Braided stempelset. Deze set met prachtige Ginko Biloba bladeren (hopelijk heb ik het goed) is heel passend bij deze periode. Omdat ik heb begrepen dat dit het blad is van een Aziatische boom heb ik een aantal bijpassende producten erbij gezocht, Ik vind dat een blad of tak heel goed kan voor zowel mannen als vrouwen en zodoende heb ik een neutrale kleurencombinatie gezocht.

De stempelset heeft heel veel mogelijkheden. De tak met bladeren kun je kleur geven met een stempel uit de set. Dit hoef je niet netjes te doen want het ontwerp is niet perfect op maat.
Je kunt er ook voor kiezen om de tak in te kleuren met diverse kleurmedia.

Je kunt de bladeren dus kleur geven met één kleur maar je kunt ook met twee kleuren stempelen. Wanneer je de tak uit knipt , dan zie je overigens niks meer van slordigheidjes;) Voor de achtergrond heb ik een embossingfolder gebruikt. Deze komt uit de Power Hope Bundle , die je nu gratis kunt kiezen als Sale-a-Bration geschenk bij je bestelling van €120.

De afbeelding van de tak is zo getekend dat je hem gemakkelijk kunt uitknippen. Hierdoor kun je de bladeren ook los gebruiken. Hierdoor wordt het mogelijk om deze set ook te gebruiken voor Note Cards omdat je een kleiner cluster kunt maken.

Deze set blijft nog heel even op mijn bureau liggen. Ik ben er bijzonder van gecharmeerd en ik denk dat ik nog wel wat ideeën ermee wil uitwerken.
Ik wens je een fijne dag, blijf thuis als je thuis kunt blijven, let een beetje op elkaar en stuur een kaartje naar iemand die het nodig heeft!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.