Sale-a-Bration 2020 second release: Rise & Shine stempelset

Zoals ik wel eens verteld heb, deel ik mijn collectie stempels en accessoires altijd in per thema. Zo heb ik een ruime koffie/thee collectie. En dat is niet alleen omdat ik een enorme koffieleut ben;) Voor deze serie kaarten gebruikte ik een set uit de tweede uitgave van Sale-a-Bration 2020. De set ‘Rise and Shine’ coördineert met de Cup of Cheer stansen.
Voor de kleuren heb ik gebruik weer Subtles kleuren collectie. Je kunt zien dat je met deze 10 kleuren echt heel veel kanten uit kunt. Deze kleuren passen goed bij het voorjaar en vanwege de pasteltinten is deze collectie op dit moment eentje die ik veel gebruik. Ook hier weer volop coördinatie mogelijk. In deze kleuren collectie heb je inkt, cardstock en DSP dus je kunt naar hartelust combineren.

Als eerste ben ik begonnen met alleen de stempelset ‘Rise and Shine’ in combinatie met genoemde producten. Hiervan heb ik 3 voorbeelden gemaakt. Daarna ben ik gaan combineren met andere materialen die ik onlangs al had gebruikt of die ik er geinig bij vond. Om jou te helpen bij het maken van je eigen serie, heb in onderstaand document de werkbeschrijvingen en de layouts gebundeld bij. Zo kun je op je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt aan de slag. De losse layouts helpen je bij het maken van kaarten met andere materialen of wanneer je andere afbeeldingen wilt gebruiken. Deze vindt je aan het einde van het document en daar vindt je ook de door mij gebruikte materialen.

Werkbeschrijving-Rise-and-Shine-Stempelset

De set ‘Rise and Shine’ coördineert met de Cup of Cheer stansenset. De stempels valt in de Reverables serie. Dit zijn Stampin’ Up! stempels waarmee je zowel voor- als achterkant kunt gebruiken om te stempelen. De set bevat ook uit verschillende bloemetjes, labeltjes, krulletjes (damp van de koffie) en een zonnetje. Het zonnetje past precies om de cirkel in de mok met de cirkel. De stansenset bevat naast de stansen om de mok links en rechts uit te stansen ook diverse accessoires zoals labels en blaadjes

Ik hoop dat je met het zien van deze voorbeelden je inspiratie hebt gekregen om aan de slag te gaan met de materialen. De set Rise & Shine is vanaf 3 maart 2020 gratis te bestellen bij besteding van €120 aan Stampin’ Up! producten. Deze producten kun je bij mij bestellen via mail of mijn online shop. Voor advies over de producten of het plaatsen van een bestelling kun je me mailen. Stuur je mail naar: info@carmenmorris.nl

Ik wens je een gezellige dag en hoop je weer snel terug te zien bij een volgend blogberichtje.

Ik denk dat kopjes en mokken bij heel veel thema’s gebruikt kunnen worden. Als je geen koffie/thee/choco teksten gebruikt dan zijn ze even decoratief. Ze passen dan ook perfect in een vriendinnen thema.

In de zet vindt je ook een egale mok. Hoewel een egale afbeelding nooit saai hoeft te zijn kun je deze afbeelding ‘pimpen’ met de Kissing Technique. De uitvoering van deze techniek leg ik uit in de video.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.