Sale-a-Bration 2020: Lovely Lily Pad

Sale-a-Bration is de mooiste periode van het jaar. Althans, voor de grote Stampin’ Up! fans. In de periode januari 2020 tot maart 2020 kun je leuke en exclusieve producten kiezen bij bestellingen.

Voor deze kaart heb ik gebruik gemaakt van de ‘water stans’. Deze heb ik gesponsd met behulp van een Sponge Brayer in de kleur Coastal Cabana. De lelies zijn afgedrukt en de lichtere varianten heb ik eerst afgestempeld. De stempels zijn prima te knippen mocht je de stansen niet willen kiezen.

Ook ik als demonstratrice kan profiteren van deze mooie actie en zo had ik bij mijn bestelling de stempelset Lovely Lily Pad met de combinerende stansen, Lily Pad Dies. Bij het zien van de Sale-a-Bration brochure was ik gelijk razend enthousiast want ik had namelijk de stempels en stansen van Lily Pad Lake al en ik zag die combinatie helemaal voor me. En dit keer laat ik de kaarten zien die ik heb gemaakt met de combinatie van bovenstaande producten.

Voor deze kaart heb ik zowel de stempelset als de bijpassende stansen gebruikt. De lelies heb ik dit keer ingekleurd met Stampin’ Write Markers. Deze markers zijn op waterbasis en met de Blender Pens kun je heel makkelijk resultaat bereiken. Ik vind ze heerlijk werken!

Wil je zelf aan de slag met deze set(s), kijk dan naar onderstaande video. Ik laat in het kort zien hoe ik te werk ben gegaan en onderaan dit bericht kun je zien welke materialen ik heb gebruikt..

Gebruikte materialen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.