Mix ‘n Up! Maandag #45: It’s okay

Een hele goede maandag! De start van een nieuwe week en dus ook weer mogelijkheden voor nieuwe kansen. Ik hou van de maandag! Deze keer heb ik een kaartje gemaakt met materialen uit de Mix ‘n Up! Kit van kwartaal 2 en deze heb ik gecombineerd met een grappige stans van Studio Light en een stempeltje van Hänglar.

Het Stampin’ Up! designpapier uit de Bird Ballad lijn heeft een mooie zachte look en dat was precies wat ik nodig had om de afbeelding mee te combineren. Deze heb ik afgedrukt op aquarelpapier en ingekleurd met Stampin’ Write markers. De kleur heb ik geblend met een Blender Pen. Voor een zacht effect. Super leuk om te doen en heel ontspannend.

Voor de layout van de kaart heb ik gewoon wat strookjes designpapier gebruikt die bij elkaar paste. Om een beetje contrast te creëren achter de afbeelding zodat deze iets beter uit kwam heb ik een swirl gestanst uit vellum met de Painted Labels Dies. De afbeelding heb ik verhoogd bevestigd met Dimensionals.

Ik wens je een fijne dag toe en hoop je snel weer te zien voor een volgend blogberichtje.

De Mix ‘n Up! Kit is volledig samengesteld uit Stampin’ Up! materialen (zie foto) en bevat meer dan genoeg producten om de voorbeelden te maken of om je eigen ideeën uit te werken. Deze kit kost €22,50 inclusief verzending en 10 voorbeelden, uitgeprint op een handig formaat. Als je je nog wilt aanmelden dan kun je <hier> klikken om naar het digitale aanmeldformulier te gaan. Je kunt de kit nog te bestellen t/m 15 mei 2020 zolang de voorraad strekt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.