Mix ‘n Up! Maandag #43: kaart met materialen uit Mix ‘n Up! Kit van kwartaal 1

De Best Dressed Suite is dit kwartaal onderdeel van de Mix ‘n Up! Kit. Een super veelzijdige en kleurrijke lijn. Vooral het papier vind ik leuk want het is helemaal Girly Girly. Onderdeel van de suite is ook de Best Dressed Bundle. Deze bestaat uit stempels en stansen. Leuk voor moederdag, verjaardag of een leuke vriendinnenkaart. De afbeeldingen zijn geschikt om in te kleuren met diverse media maar er zitten ook ‘invulstempeltjes’ bij om je afbeelding kleur te geven. Doordat ze niet helemaal passen geeft dit een super gaaf effect.De achtergrond heb ik gemaakt met een stempel van Florilege Design.

Door de tekening van de afbeeldingen kun je deze stempels gebruiken voor diverse stijlen. Geen idee in welke stijl deze kaart past maar ik vind hem heel leuk geworden. De tekst heb gescheiden door eerst ‘Hello’ af te drukken en uit te knippen. ‘Fabulous’ heb ik gekleurd met een zwarte Stampin’ Write Marker, afgedrukt en uitgeponst met de Classic Label Punch. Wat ben ik hier fan van zeg!
De kaart heeft een maat van 10 ,5 x 14 cm.

Ik wens je een hele gezellige maandag en hoop je snel weer terug te zien bij een nieuw blogberichtje

Gebruikte Stampin' Up! materialen:

Alle Stampin’ Up! materialen zijn via mij te bestellen. Neem hiervoor contact op via mail: info@carmenmorris.nl
Er zijn nog een aantal kits beschikbaar. Wanneer je interesse hebt in de Mix ‘n Up! Kit van dit kwartaal, mail dan naar bovenstaand emailadres. Deze kit kost €22,50 inclusief verzendkosten. Meer informatie over de samenstelling van de kit kun je <hier> lezen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.