Mix ‘n Up! Maandag #43: Goodmorning Magnolia

Nadat ik een serie kaarten heb gemaakt met de Magnolia Blooms stempelset en de Goodmorning Magnolia stempelset weer eens uit de kast had gehaald wilde ik hier toch ook weer eens mee aan de slag gaan. Alle nieuwe producten die uitkomen zorgen er wel eens voor dat sets die ik al wat langer heb, een beetje op de achtergrond raken.

Maar de Goodmorning Magnolia Bundle is een hele goede set voor het voorjaar omdat de Magnolia (Tulpenboom) in het voorjaar bloeit. Ik heb voor deze kaart alleen gebruik gemaakt van de stansenset Magnolia Memory dies uit de bundle. Met losse uitgestanste onderdelen kun je namelijk heel leuk je eigen Magnolia in elkaar knutselen. En de blaadjes uit de stansenset zijn super mooi, ook als je ze bij een andere bloem wilt gebruiken. De detailstans in de vorm van de Magnolia is super leuk om te verwerken onder een labeltje maar kan natuurlijk ook in zijn totaliteit gebruikt worden.

Dit is een kaart van 11 x 14 cm. Ik heb de maat van de kaart een beetje aangepast naar de randstans die ik leuk vond om te gebruikten. Op de witte basis heb ik eerst de script stempel afgedrukt en heb daarna de steentjes gesponsd met Soft Suede inkt. Daarna heb ik de randjes uitgestanst en er vellum onder geplakt. Voor de bovenkant heb ik eerst het vellum gescheurd. Daarna heb ik het de randjes opgeplakt. Vervolgens heb ik de delen van de bloem en de blaadjes gestanst en geplakt. De Stampin’ Up! Producten heb ik gecombineerd met spulletjes uit de Mindful Art Collectie van Jenine.
De ticket is uitgestanst uit Crumb Cake cardstock en een beetje gesponst met witte Gesso. De letters voor de tekst ‘Leer’ heb ik uitgestanst uit Basic Black cardstock. De tekst ‘ Elke dag’ heb ik gestempeld met Early Espresso inkt en de kaart is afgemaakt met embellischments uit de Metallic Baker’s Twine & Sequins Combo Pack die nu gratis te kiezen is bij je Sale-a-Bration bestelling van €60.

De combinatie van de producten vind ik echt super leuk. En hoewel Stampin’ Up! hoofdzakelijk met Stampin’ Up! producten werk omdat ik Demonstratrice ben, kan ik enorm genieten van leuke spulletjes en creaties die ik elders zie. Als wanneer ik ME-time pak om te knutselen, dan wil ik in alle vrijheid werken met de spulletjes die heb. Daar haal ik heel veel plezier en inspiratie uit en ik leer heel veel van het werk van designers die ik volg. Creativiteit heeft geen grenzen en ik hoop jou te kunnen inspireren met mijn gemixte creaties.

Gebruikte Stampin' Up! Materialen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.