Mix ‘n Up! Maandag #39: Pamper yourself

Vorige week heb ik informatie gedeeld over de Mix ‘n Up! Kit van dit kwartaal. Super leuke reacties en veel mensen met vragen over de 10 projecten die in de kit zitten. Het antwoord daarop is simpel: Inge en ik maken projecten met allerlei spulletjes die we hebben liggen en leuk vinden. De producten in de kit zijn van Stampin’ Up! En op deze manier kun je zelf een mooie combi maken van alle producten die jij leuk vind.
Klik <hier> voor de video met meer uitleg.

Voor deze kaart ben ik aan de slag gegaan met het Best Dressed Designer Series Paper. De beauty producten zijn super leuk om projecten te maken in het thema me-time. Iedereen heeft tegenwoordig een druk bestaan en soms vergeten we onszelf wel eens. Dus wanneer je vriendin het té druk heeft kun je haar een kaartje sturen om haar eraan te herinneren dat ze tijd moet vrijmaken voor zichzelf. Hier paste de afbeelding en tekst van Stamping Bella natuurlijk hartstikke leuk bij.

Lijkt het je leuk om onze kit een keertje te bestellen? Dit kan door de <link> aan te klikken en het digitale aanmeldformulier in te vullen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.