Mix ‘n Up! Kit kwartaal 1: Blog Candy

Het kwartaal loopt bijna ten einde en dat betekend dat er achter de schermen hard gewerkt wordt aan een nieuwe Mix ‘n Up! Kit voor het tweede kwartaal. Deze kit stel ik samen met mijn vriending Inge Groot en dat doen we al 4 jaar met heel veel plezier.De Mix ‘n Up! kit is samengesteld uit Stampin’ Up! materialen maar is bedoeld voor de allround crafter. Dat houdt in dat de materialen van je aanspreken maar dat je, net als wij, ook wel materialen van andere merken hebt die je wilt (blijven) gebruiken. Bij de kit krijg je dan ook 10 voorbeelden mét werkbeschrijving zodat je lekker op je eigen tempo aan de gang kunt gaan.

Voor het maken van deze kaart heb ik restjes papier en embellishments uit de kit gecombineerd met een watercolor achtergrond. Ik heb de achtergrondstempels van Ilse en Charlene en de Embossing Paste heb ik aangebracht met behulp van een stencil van Jolanda.

Deze keer geef ik een complete kit van kwartaal 1 weg. Wanneer je een berichtje achter laat in de opmerkingen met het antwoord op de vraag dan maak je kans op dit geweldige pakket.

Vanaf 1 april is dus een nieuwe kit beschikbaar. Wil je informatie ontvangen over deze kit, dan kun je je emailadres in onderstaand veld invullen. Je ontvangt dit weekend dan een mail met informatie hoe de kit is samengesteld en informatie over hoe je de kit kunt bestellen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.