Magnolia Blooms stempelset, 3 keer anders.

Deze kaart heb ik een andere look gegeven door de bloem af te drukken met Sadle Brown Stazon Inkt. Daarna heb ik ingekleurd met een Stampin’ Write Marker in combinatie met een Blender Pen. De strook op de achtergrond heb ik gestempeld met de stempelset Woordenschat. De tekst heb ik een paar keer op een gescheurd strookje afgedrukt. Voor het invullen van de lege plekken heb ik alleen het woord ‘dankbaar’ afgedrukt door de stempel te ‘kleuren’ met een Stampin’ Write Marker.

Deze keer heb ik de bloem afgedrukt met Fade-Out inkt. Dit is geen product uit de Stampin’ Up! catalogus. Vanwege de look die je met deze inkt kunt creëren heb ik hem toch in mijn eigen collectie met basis producten. De afbeelding heb ik ingekleurd met inkt van het Stampin’ Up! kussen met behulp van een penseeltje. De bladeren op de achtergrond heb ik gestempeld met de set Layering with Kindness. Meer voorbeelden met deze set vindt je hier

Zoals je ziet hebben alle drie de kaartjes dezelfde layout, heb ik dezelfde stempelset gebruikt en heb ik dezelfde kleuren gebruikt. Hier en daar heb ik voor de achtergronden aanvullende producten gebruikt. Door andere kleurmethoden of andere inkten te gebruiken kun je kaartjes creëren die weer helemaal anders zijn.
In de video kun je zien hoe ik aan de slag ben gegaan met de inkten en kleurmedia.

Gebruikte Stampin' Up! Materialen

Aanstaande zondag plaats ik weer een verzamelbestelling. Wanneer je een bestelling wilt plaatsen, mail deze dan naar info@carmenmorris.nl. Als je deze keer meedoet met de verzamelbestelling dan verzend ik je spulletjes gratis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.