Het opmaken van restjes designpapier

Ik ben echt iemand die nog het kleinste snippertje papier bewaart. Dat resulteert, met name aan het einde van een catalogusperiode voor een bak vol. Onlangs liet ik al zien hoe je restjes kan opmaken met de Serendipity techniek. Dit bericht vindt je <hier>. Omdat ik nog wat restjes had van prints die ik heb gebruikt voor het maken van voorbeelden van de Mix ‘n Up! Kit leek het me leuk om daarmee nog een kaart te maken.

Vervolgens had Adrina op de Facebook voor ons team een leuke uitdaging bedacht met de Scrappy Strip technique. Hierbij plak je allerlei strookjes op je kaart voor het maken van een achtergrond. Dat was zéker een uitdaging want ik vind het altijd moeilijk om papiertjes scheef te snijden of te plakken. Ook dit is een leuke techniek om he restjes op te maken.

Onderstaande kaart heb ik gemaakt met techniek die ik in 2004/2005 heel graag gebruikte. In die tijd gebruikte ik heel graag de sjablonen van Deluxe Card Designs. Deze kon je gebruiken om mee te scrappen. Helaas zijn de sjablonen al enige tijd ‘uit de mode’ en zijn deze ook niet meer te koop van deze firma. Maar ik ben erg blij dat ik die van mij nog heb.

Wanneer je een achtergrond maakt met kleine stukjes designpapier kun je deze heel goed als basis gebruiken om verder te versieren. Ik heb voor alle kaarten gebruik gemaakt voor dezelfde tekst. Deze komt uit de set Ridiculously Awesome en is echt mijn favoriete tekst op het moment. De vlindertjes komen uit de set Vlinderdans.

Ik wens je een hele fijne dag en hoop je snel weer te zien bij een volgend blogberichtje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.