Het kiezen van designpapier

Omdat Stampin’ Up! met een vast kleurenpallet werkt is het vrij makkelijk om te mixen en te matchen. Designpapier, inkt, cardstock en embellishments zijn namelijk altijd op elkaar afgestemd.

Wanneer je met een andere combinatie wilt werken is het handig om een Paper Stack van je favoriete kleurenfamilie bij de hand te hebben. Dit zijn velletjes van 15 x 15 cm met vrij neutrale prints die je kunt combineren met papierlijnen die die kleuren bevatten.

Vanzelfsprekend help ik je graag met het bestellen van de producten. Lees hier meer over hoe je een bestelling kunt plaatsen.

Voor deze kaart heb ik het Woven Threads designpapier gebruikt. Deze lijn heeft een leuke, verouderde look in de In Color 2019 – 2021 kleuren.
Voor de lay-out van deze kaart kwam het mij beter uit om een aantal prints van de lijn te combineren met andere prints. En hierbij kwam dus het Paper Stack van de In Color Kleuren 2019 – 2021 mij goed van pas. Ik heb hiervan de Gingham print in Terracotta Tile en het script print in Purple Posey gebruikt.

Ik wens je een hele leuke dag en hoop je snel weer te zien voor een volgend blogberichtje.

Ik heb een iets grotere kaart gemaakt om het DSP mooi tot zijn recht te laten komen. De basiskaart heeft een afmeting van 11 x 16,5 cm. De vogeltjes en de tekst komen uit de stempelset Free as a Bird. Ik heb ingekleurd met Stampin’ Write markers in combinatie met een Blender Pen.

Het designpapier vindt je op de Uitlooplijst van materialen. Per 3 juni komt er een nieuwe jaarcatalogus uit met nieuw designpapier. De In Color kleuren die ik heb gebruikt blijven nog een jaartje in de collectie, alleen worden de prints in het Paper Stack weer anders.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.