De nieuwe Stampin’ Up! Jaarcatalogus 2020 – 2021

Heej hallo! Hartstikke leuk dat je op mijn blog komt kijken. Vandaag heb ik nieuws te melden over de nieuwe jaarcatalogus 2020 – 2021. Bij Stampin’ Up! werken we met 3 catalogi per jaar. De jaarcatalogus en 2 seizienscatalogi met aanvullende producten. Op 3 juni is het zover! Dan komt de nieuwe jaarcatalogus uit.

Bij Stampin’ Up! werken we doorgaans met hetzelfde kleurenpallet. Maar wij hebben ook 2 variabele kleurenfamilies met 5 kleuren. Deze worden de In Colors genoemd.
Ook dit jaar is er een nieuw pallet met 5 kleurtjes, de In Colors 2020 – 2022.

Als demonstratrice krijg ik altijd een paar weken, voorafgaand aan het uitkomen van een nieuwe catalogus de gelegenheid om een aantal producten te bestellen zodat ik me kan voorbereiden op de lancering. Super handig want nu kan ik al een aantal sneek peeks laten zien.

Ik wens je een fijne dag toe en hoop je snel weer te zien bij een nieuw blogberichtje.

Voor de kaart heb me laten inspireren door de voorkant van de catalogus. Ik heb kaartkarton gebruikt met de nieuwe kleurtjes. En waar ik zelf heel enthousiast over ben is de Lovely Labels Pick Punch. Met deze pons kun je labels ponsen in 3 verschillende maten in 2 verschillende designs. De pons dus vanaf 3 juni los verkrijgbaar of als productpakket in combinatie met de stempelset Lovely You. Echt een Must-Have moet ik zeggen. De achtergrond heb ik ge-embosd met de Tasteful Textile 3D Embossing Folder. Verder heb ik de kaart afgemaakt met Lakpuntjes in dezelfde kleuren als het kaartkarton en gouddraad.

Wanneer je interesse hebt in het ontvangen van de nieuwe jaarcatalogus dan kun je deze aanvragen middels onderstaande button. Vanaf 25 mei t/m 3 juni ontvang je dan ook dagelijks een mail met informatie, voorbeelden, handige downloads of gewoon leuke weetjes. Zo neem ik je mee door de ruim 190 pagina’s tellende catalogus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.