De nieuwe In Color 2020 – 2022 kleuren: Bumble Bee

Eerder deze maand kondigde Stampin’ Up! een voorverkoop periode aan voor de Siertuin Collectie (Ornate Garden Collection). Deze lijn met op elkaar afgestemde producten is onderdeel van de jaarcatalogus, die 3 juni 2020 in gaat. Het designpapier van deze serie bevat een nieuwe kleur, namelijk Bumble Bee. Een mooie warme kleur geel.

Omdat de voorverkoop periode van producten uit de nieuwe jaarcatalogus voor demonstratrices is gestart heb ik alvast wat kaartkarton en designpapier in de nieuwe kleuren kunnen kopen. Nu kan ik het designpapier van de Siertuin Collectie combineren omdat ik de ontbrekende kleur in huis heb.

Ik heb de fleurige bloemenprint iets gebroken met de print met teksten, uit het In Color designpapier. De Gouden bloemen heb ik uitgeknipt van een print van Ornate Garden designpapier. In de hartjes van de bloemen heb ik Lakpuntjes in de kleur Bumble Bee geplakt. Deze geven net wat extra body aan de bloemen. De tekst is gestempeld met Early Espresso inkt op een label die ik heb geponst met de nieuwe Lovely Label Pick a Punch.

De Designer Series Paper Assortment zijn reuze handig om in huis te hebben. Ze zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de kleurenfamilies en dat zorgt ervoor dat je hiermee hele nieuwe combinaties kunt maken wanneer je werkt met designpapier.

Dit was mijn kaart voor vandaag. De aankomende dagen zal ik iets minder bloggen. Ik ben gestart met een 10-daagse e-mail reeks voor mijn klanten en mensen die via mij de catalogus hebben aangevraagd. Zij ontvangen dagelijks een mail met inspiratie. Ik ben dus wel creatief bezig, maar ben gewoon minder online omdat ik de voorbeelden voorlopig exclusief voor deze groep wil houden.

Ik wens je een hele fijne dag en hoop je snel weer te zien voor een volgend blogberichtje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.