De In Color kleuren voor 2021 – 2023

Op 4 mei j.l. is de nieuwe Stampin’ Up! jaarcatalogus in gegaan. En wat is hij weer leuk! De kleine kleurencollectie van 2019-2021 is vervangen voor een nieuwe kleurlijn met nieuwe kleuren. De kleurencollectie voor 2021 – 2023 bestaat uit de kleuren Evening Evergreen, Polished Pink, Soft Succulent, Fresh Fresia en Pale Papaya. Naast de inktkussens zijn er verschillende materialen verkrijgbaar in deze kleuren zoals kaartkarton, lint, markers en plaksteentjes.

Voor deze kaarten heb ik de kleuren inkt afgedrukt op Basic White kaartkarton. Omdat de kleuren vrij intens zijn, kan de afstempeltechniek heel goed toegepast worden. De basis is dus hetzelfde alleen de tinten verschillen.

Zo ga je te werk
Voor de afstempeltechniek be-inkt je de stempel en maak je de eerste afdruk. Daarna maak je de tweede afdruk zonder tussentijds de stempel weer te be-inkten. Herhaal dat met alle kleuren die je wilt gebruiken. Nu je de basis hebt gemaakt kun je de kaart verder versieren. Ik heb gebruik gemaakt van het Brushed Blooms productpakket. 

Wanneer je met een kleur inkt op hetzelfde kleur kaartkarton stempelt dan krijg je een donkerdere afdruk. Hier heb ik gebruik van gemaakt mij de linkerkaart. Omdat de kleuren van de achtergrond hier iets intenser zijn wilde ik iets donkerdere bloemen. De bloemen zijn vervolgens uitgestanst. Om de bloemen extra te versieren heb ik het detail met een detail stans uit het Shimmery Vellum gestanst. 
Voor de linkerkaart heb ik de bloemen en blaadjes gestempeld op Basic White kaartkarton.

De teksten komen uit de Blushed Blooms stempelset en als laatste heb ik de kaart afgemaakt met In Color 2021 – 2023 plaksteentjes.

Afmetingen
  • Basis van Thick Basic White kaartkarton 8 x 14 cm.
  • Evening Evergreen cardstock 7 x 13 cm.
  • Basic White cardstock 6,5 x 12,5 cm.
Gebruikte materialen

1 reactie op “De In Color kleuren voor 2021 – 2023”

  1. renate schaap

    ik zou graag ook graag kunnen zien hoe de nederlandse texten luiden. ik heb veel kennissen die geen engels spreken en lezen. Groet Renate.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *