Achtergronden maken met Stampin’ Up! inkt (vervolg)

Heej hallo! Vandaag heb ik twee nieuwe kaartjes. De achtergrondjes had ik gemaakt in de video van afgelopen zondag. Het bericht vindt je <hier>.
Wil je de video zien waarin ik laat zien hoe ik te werk ben gegaan, dan kun je <hier> klikken naar mijn YouTube kanaal.

Deze achtergond heb ik gemaakt op een stuk aquarelpapier van 7 x 13 cm. Het matje van Woven Threads DSP heeft een maat van 7,5 x 13,5 cm en de kaartbasis van Thick Whisper White cardstock heeft een maat van 8 x 14,5 cm. Mijn strategie om nieuwe dingen te proberen is altijd om dat op een kleinere basis te doen. Deze maat vind ik echt super leuk.

De laatste fase van Sale-a-Bration is ingegaan. Deze keer kun je je collectie aanvullen met materialen uit de jaarcatalogus. Op onderstaande foto zie je de producten die je nu gratis kunt uitkiezen.

Stampin' Up! Producten bestellen?

Wanneer je een bestelling wilt plaatsen, kan dit via mail (info@carmenmorris.nl) of in mijn online shop (carmenmorris.stampinup.net).
Wanneer je per mail besteld wordt je bestelling direct vanuit ons warenhuis in Duitsland verzonden. t/m 31 maart betaal je geen verzendkosten bij een bestelling per mail.
Alle bestellingen worden normaal verwerkt door Stampin’ Up! In ons distributcentrum wordt tot nu toe volgens het normale rooster doorgewerkt om je bestelling te versturen. Mogelijk ondervindt je bestelling iets vertraging vanwege maatregelen die onze vervoerder (UPS) treft om medewerkers een veilige werkomgeving te bieden.

Voor deze kaart heb ik een basis gebruikt van Thick Whisper White cardstock van 10,5 x 10,5 cm. Het aquarelpapier is 8,5 x 8,5 cm en het DSP heeft een maat van 9 x 9 cm. De kleine strookjes zijn restjes van het Wove Thread DSP en het In Color 2019 – 2020 DSP.

En zoals je kunt zien zit het Woven Threads DSP wat ik heb gebruikt in de selectie van materialen. Dit DSP is echt super leuk, het bestaat uit hele leuke prints in de In Color 2019 – 2021 kleuren. Het fijne aan dit DSP vind ik dat er ook vellen zijn met een neutrale print zodat je deze gemakkelijk als ondergrond kunt gebruiken.
Dit zijn ook de kleuren die ik heb gebruikt voor de kaarten.

Ik wens je een hele fijne dag en hoop je snel weer te zien bij een volgend blogberichtje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.