Stampin’ Up! OnStage: 4 fantastische dagen

Ik begin mijn bericht van vandaag met onze lijsfspreuk na 4 fantastische dagen in Dortmund te zijn geweest voor het live evenement van Stampin’ Up! Wat heb ik genoten! 4 dagen lang met alleen maar good vibes, vriendschappen en creativiteit! Dat maakt voor mij hét verschil!

Ik kwam op woensdag aan en moest gelijk rennen naar het voetbalmuseum voor een bezoek en een etentje. Alle evenementen starten met een bijeenkomst voor teamleiders met een titel van Silver Elite of hoger. Hier waren heel veel collega’s en stafleden aanwezig, waaronder de oprichtster van Stampin’ Up! Shelli Gardner.

Tijdens deze bijeenkomst werd ook de nieuwe voorjaar/zomer minicatalogus uitgereikt. Het ontvangen van een nieuwe catalogus is altijd voor mij een hoogtepunt.

Na een waanzinnig goed verzorgd buffet werden we weer met een bus terug gebracht naar het conferentiecentrum en vandaar ben ik met een aantal Engelse collega’s terug gelopen naar het hotel.

Op donderdag begon het evenement voor alle aanwezige demonstratrices. Het was leuk om bekenden te zien en om nieuwe contacten te leggen. Er is heel wat geknuffeld! De dag begon met een mooie toespraak van onze CEO. Elke bijeenkomst heeft een thema en het thema voor dit evenement was VIEREN! En dat hebben we gedaan! Want ook ik had wat te vieren.

Een stuk of 15 foto’s later en heel veel lachen stonden we er dan eindelijk allemaal acceptabel op. ‘s Avonds zijn we heerlijk gaan eten bij een Japans restaurant met twee Amerikaanse collega’s. Daar heb ik zo van genoten! Het was gezellig en we hebben enorm gelachen. En we dé man van de Nederlandse Demohulplijn, Vincent, tegen kwamen. Dus ook daar even mee op de foto.

Het evenement was van het begin tot het einde waanzinnig goed georganiseerd. Zoals ik in het begin zei: alleen maar good vibes. Ik heb te veel leuke momenten meegemaakt om samen te vatten in één bericht. De komende tijd zal ik vast nog wel meer vertellen over mijn belevenissen. Maar één ding kun je van mij aannemen…vandaag vier ik dat ik onderdeel mag zijn van een geweldige groep mensen die houden van wat ze doen, delen van waar ze van houden en anderen helpen te genieten van creativiteit en zo tot waardevolle resultaten te komen. Dit heeft voor mij tijdens het evenement écht het verschil gemaakt! En niet alleen mijn collega’s hebben het verschil gemaakt. Het team wat ons dagelijks ondersteunt en ons een prachtige ervaring heeft bezorgd tijdens OnStage heeft voor ons allemaal het verschil gemaakt.

Ik wens je een hele gezellige dag en hoop je snel weer te zien bij een nieuw blogberichtje.

Tijdens deze bijeenkomst werd ook de nieuwe voorjaar/zomer minicatalogus uitgereikt. Het ontvangen van een nieuwe catalogus is altijd voor mij een hoogtepunt.

Er was op vrijdag veel te doen. We kregen presentaties en er was ruimte om te knutselen. Er waren 5 leden uit mijn team aanwezig en dat moest vereeuwigd worden.

Op zaterdag, de laatste dag hadden we weer een vol programma met heel veel presentaties en training. Het mooie was dat er een klas was ingericht waarbij de training werd gegeven in het Nederlands. Daar hebben we een groepsfoto kunnen maken. Je ziet het, het was een grote delegatie met Nederlandse demonstratrices.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.