Nieuw jaar, nieuwe catalogus en nieuwe actieperiode

Hé hallo!

Ik ben een aantal dagen offline geweest. Na de DIY Crafter’s Class en de feestdagen wilde ik even de tijd nemen om me voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Op 5 januari is de januari – juni mini catalogus ingegaan en is tegelijkertijd de nieuwe actieperiode van Stampin’ Up! gestart. Tijdens Sale-a-Bration (t/m 28 februari 2021) kun je extra producten verdienen bij het winkelen, een party organiseren of wanneer je instapt als demonstratrice. Ik zeg altijd dat dit één van de mooiste periodes van het jaar is. Je leest er alles over op mijn Stampin’ Up! website.

De komende periode hoop ik je te kunnen inspireren met nieuwe ideeën met producten uit de nieuwe catalogus en laat ik je zien hoe je het maximale kunt halen uit de actieperiode en geef ik je tips hoe je je stempelcollectie kunt uitbreiden. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Geef je dan op voor mijn Stampin’ Up!Date.

Brushed Blooms stempelset

Het Brushed Blooms productpakket bestaat uit een stempelset met leuke bloemen, teksten en achtergrond stempeltjes. Met de stansen kun je gestempelde bloemen uitstansen en je kunt ook bloemen en blaadjes stansen. Je kunt detail aanbrengen door de detailstansen te gebruiken.

De achtergrondstans is op vele manieren te gebruiken. Je kunt hem gebruiken om een achtergrond te creëren en de verfstroken gebruiken om op te stempelen. Je kunt de stans ook gebruiken als stencil, zoals ik dat heb gedaan voor deze kaart. Hierbij heb ik met een Blending Brush inkt aangebracht. Met de Blending Brush krijg je een mooie, egale en zachte look. De achtergrond kun je vervolgens combineren met stempels of uitgestanste bloemen en blaadjes.

De teksten zijn heel erg bruikbaar maar je kunt natuurlijk iedere tekst gebruiken. Ik vind deze achtergrond echt bruikbaar voor heel veel thema’s en ben er dan ook erg enthousiast over.

Producten bestellen

De materialen kun je bestellen via mijn Stampin’ Up! webshop. Je kunt afrekenen met credit card of PayPal. Je kunt je bestelling ook mailen: info@carmenmorris.nl

Sale-a-Bration set - Touch of Ink

Zoals je kunt zien heb ik voor deze kaart de ‘mal’ gebruikt om een achtergrond te maken. Deze heb ik gecombineerd met de Touch of Ink stempelset. Deze exclusieve set kun je kiezen bij je bestelling van €120.

Voor de kaart heb ik de bloemen, bladeren en kolibrie gestempeld met Early Espresso inkt en de kleur heb ik aangebracht door middel van de ‘invulstempels’ uit de set. Deze afbeeldingen zijn ook geschikt om in te kleuren met diverse kleurmediums. Het is een prachtige set die te gebruiken is voor heel veel thema’s.

In deze korte video kun je zien hoe ik de kaarten heb gemaakt.

Gebruikte producten:

1 reactie op “Nieuw jaar, nieuwe catalogus en nieuwe actieperiode”

  1. Helaas door drukte nog niet toe gekomen om met deze geweldige set te werken maar oh wat is je kaartje mooi en wat een heerlijke veelzijdige set is dit ♥️

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.