Mix ‘n Up! Kit ~ Just Breathe

Vandaag is de herfst/winter catalogus ingegaan! Deze catalogus staat helemaal in het teken van herfst, winter en kerst. Vanaf vandaag zijn alle producten verkrijgbaar. Wanneer je nog geen vaste demonstratrice hebt en geïnteresseerd ben in de producten dan ben kun je via mij een catalogus aanvragen. Klik om naar het aanvraagformulier te gaan.

Voor deze kaart heb ik verschillende prints designpapier met elkaar gecombineerd. Het bijna van de fleurige voorkanten van dit papier is dat de achterkanten vrij neutraal zijn. Hierdoor kun je heel goed werken met laagjes. Je kunt dus deze manier ban craften dus heel goed gebruiken om je restjes op te maken. Alle gebruikte materialen voor deze kaart zijn van Stampin’ Up!

Afgelopen weekend heb ik een beginnetje gemaakt met de voorbeelden voor de Mix ‘n Up! Kit van kwartaal 2. En ik kan je zeggen dat ik nu al ontzettend veel lol heb ermee. Één van de lijnen die in de kit zit is de lijn Tropical Oasis. Deze lijn is samengesteld uit heerlijke tropische kleurtjes en daarom onder andere uitermate geschikt voor om projecten te maken voor wanneer iemand even in de relax stand moet gaan. Het zijn roerige tijden en tijd nemen voor je zelf om niet gestresst te raken is echt nodig.

De samenstelling van de kit is zo dat je de 10 exclusieve uitgewerkte projecten kunt maken en met de materialen die je over hebt kun je bijvoorbeeld de kaarten maken die wij tussendoor tonen.
Je kunt <hier> meer lezen over de samenstelling van de Mix ‘n Up! Kit voor dit kwartaal.

Ik wens je een fijne dag en hoop je snel weer te zien bij een volgend blogberichtje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.