De Mix ‘n Up! Kit van kwartaal 1

Deze maand hebben Inge Groot en ik weer een leuk pakket met Stampin’ Up! materialen samengesteld voor de Mix ‘n Up! Kit voor dit kwartaal. Het is inmiddels het vierde jaar dat wij samen een kit samenstellen.

De Mix’n Up! Kit is een kwartaal kit met in de basis Stampin’ Up! materialen. De voorbeelden die we maken, bevatten echter allerlei materialen die we leuk vinden. We stellen de Mix ‘n Up! Kit samen voor de allround crafter, die Stampin’ Up! materialen heel leuk vindt maar ook hobbymaterialen van andere merken graag gebruikt. De ontwerpen van de projecten zijn dan ook zeer divers en bevatten, zoals de kaart die ik heb gemaakt, ook andere stempeltjes, stencils of mallen van andere merken.

In onze kit vindt je een uitgeprint document van 10 voorbeelden met foto’s, werkbeschrijving, eventueel tips en een materialenlijst van de spulletjes die niet in de kit zitten.
Onze kit is ieder kwartaal te bestellen, wij werken dus niet met een abonnenementsvorm. De kosten bedragen €22,50 inclusief verzendkosten.

In onderstaande video kun je zien welke materialen wij deze keer hebben gekozen.

Lijkt het je leuk om dit kwartaal mee te doen? Opgegeven dan kan door het digitale aanmeldformulier in te vullen. Klik hiervoor op <deze> link.

Ik wens je een hele leuke dag en hoop je snel te zien bij een volgend blogberichtje.

1 reactie op “De Mix ‘n Up! Kit van kwartaal 1”

  1. Pingback: Stampin’ Up! From my Heart Suite – CARMEN MORRIS

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.