Creaweekend Rijswijk: November Editie

Afgelopen weekend was het weer gezellig op het Creaweekend in Rijswijk. Van vrijdag t/m zondag was ik aanwezig om alles te vertellen over onze producten op het Stampin’ Up! Plein. Zoals altijd verzorg ik ook een workshop.

De deelnemers kon de werken met de Christmas Rose Bundle. De producten uit de Christmas is Here Suite zijn alleen nog t/m 30 november te bestellen. Daarna zal hij niet meer verkrijgbaar zijn. Wanneer je producten uit de suite of andere producten via mij wilt bestellen dan help ik je graag! Mail je bestelling naar: info@carmenmorris.nl

Het leuke van het kerst/winter boeket is de veelzijdigheid. Met de coördinerende stempels kun je het boeket de kleuren geven die je wenst maar je kunt ook diverse kleurmediums gebruiken om het boekt in te kleuren. Ik heb zeker wel 30 leuke varianten van het voorbeeld voorbij zien komen en hierdoor heb ik ook hele inspirerende kleurcombinaties mogen ontdekken. Deze creatieve dame had een gave kleurencombinatie.

Naast het mooie en inspireren de gesprek ook gelijk even een leuke foto gemaakt bij het Insta Frame, leuk voor in ons album.

Mijn dochter heeft mij deze keer geholpen met het opbouwen. Ik vond het super leuk dat ze Sammy had meegnomen. Mijn eigen kids zijn creatief op vele vlakken maar houden zich niet echt bezig met craften. Ik kan niet wachten tot Sammy een stempel vast kan houden;)

Zelf ga ik ook altijd even de beurs op om inspiratie op te doen en deze keer heb ik geshopt bij mijn lieve collega Gaby van Loved by Gaby. Het nieuwe jaar staat voor de deur en met mijn drukke bestaan is het echt nodig om mijn bezigheden vast te leggen en overzicht te creëren. De handige inserts voor mijn planner gaan mij daar zeker bij helpen.

Het Creaweekend was voor mij de laatste beurs van dit jaar. Het was een hele volle november maand. Ik sta mezelf toe om even bij te komen van al mijn belevenissen maar volgende week ga ik weer lekker aan de slag. De voorbestelperiode van producten uit de jan-jun minicatalogus gaat beginnen. Heb ik al verteld hoe enthousiast ik ben over deze mini? Heeeeeel erg enthousiast!

Ben je geinteresseerd in de producten van Stampin’ Up!, maak je nog geen gebruik van de diensten van een demonstratrice en heb je het afgelopen kwartaal geen bestelling bij mij geplaatst? Vraag dan vandaag nog de mini catalogus aan door het digitale aanvraagformulier in te vullen. Klik hiervoor op <deze link>.

Ik wens je een hele gezellige dag en hoop je snel weer te zien bij een volgend blogberichtje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.