Het Tropical Oasis designpapier is super leuk om je tropische vakantie foto’s mee te verwerken. En dat inspireerde me om mijn favoriete tropische drankje te verwerken op een layout. Ik probeer in deze tijd van thuis blijven, de dingen te doen die normaal gesproken niet vaak doe. Ik heb ge禱xperimenteerd met technieken en nu heb ik ook een aantal foto’s uitgeprint van mijn vakantie in Thailand om te verwerken. En hier gebruik ik de Mix ’n Up! Kit van kwartaal 2 voor. Hierdoor heb ik de materialen allemaal gelijk bij de hand en hoef ik alleen maar wat accessoires erbij te zoeken. Super handig!

Hoe de kit deze keer is samengesteld zie je in onderstaande video. Als je kijkt zie je gelijk een sneek peek van een aantal projecten die ik heb gemaakt.
Meer informatie over de kit en hoe je je kunt aanmelden kun je <hier> lezen.

Ik wens je een fijne dag en hoop je snel weer te zien voor een nieuw blogberichtje.