Heej hallo! Gisteren heeft Stampin’ Up! een serie nieuwe producten toegevoegd aan de Sale-a-Bration geschenken. Dit zijn allemaal producten uit de Stampin’ Up! jaarcatalogus. In de level 2 categorie (gratis bij je bestelling van €120) kun je nu de Wild Rose Dies kiezen. Deze Dies zijn onderdeel van een super mooie bundle: To a Wild Rose.
Ik besloot deze veelzijdige bundel er even bij te pakken…

De stempels vallen in de Distinktive serie en een verschillende afbeeldingen hebben dus een foto finish look. Door het gebruik van zachte kleuren krijg je een heel leuk zacht effect op je kaart.
De outline bloem biedt verschillende mogelijkheden. Voor deze kaart heb ik de ‘invul stempeltjes’ gebruikt om kleur te geven aan de bloem, die ik vervolgens met de stansenset heb uitgestanst. De detail stempel en het hartje van de bloem heb ik gebruikt om de achtergrond te maken.

De set bestaat ook uit een aantal leuke teksten die geschikt zijn voor het maken van o.a vrienschapskaartjes. De tekst Blessed heb ik afgedruk en uitgeknipt en de kleine teksten heb ik op zwart cardstock afgedrukt met Versamark inkt en ge-heatembost met witte embossing poeder.

Dit is eigenlijk dezelfde kaart maar hier heb ik een techniek gebruikt om de achtergrond te stempelen. Ik heb de stempels afgedrukt op nat aquarelpapier. Wanneer je meer uitleg wilt over deze techniek, kun je <hier> een filmpje bekijken. Deze stempels zijn heel erg geschikt voor deze techniek. Ook voor deze kaart heb ik de stansenset gebruikt voor de blaadjes en het uitstansen van de bloem. Ik heb de bloem hier zonder fratsen ingekleurd met inkt van de inktpad en een penceel.

Dit was mijn berichtje voor vandaag. Je ziet dat je met slechts één set kaartjes kunt maken met een heel verschillend uiterlijk.
Ik wens je een fijne dag en hoop je snel weer te zien bij een volgend blogberichtje.

Stampin’ Up! Producten bestellen?

Wanneer je een bestelling wilt plaatsen, kan dit via mail (info@carmenmorris.nl) of in mijn online shop (carmenmorris.stampinup.net). Ik help je graag!
Wanneer je per mail besteld wordt je bestelling direct vanuit ons warenhuis in Duitsland verzonden. t/m 31 maart betaal je geen verzendkosten bij een bestelling per mail.
Alle bestellingen worden normaal verwerkt door Stampin’ Up! In ons distributiecentrum wordt tot nu toe volgens het normale rooster doorgewerkt om je bestelling te versturen. Mogelijk ondervindt je bestelling iets vertraging vanwege maatregelen die onze vervoerder (UPS) treft om medewerkers een veilige werkomgeving te bieden.