Hej hallo! Vandaag in het maandag item een lang verhaal over iets persoonlijks, iets mindfuls en iets creatiefs. Ik vier deze week, morgen om precies te zijn mijn 7-jarige Stampin’ Up! jubileum en daar wil ik even bij stil staan. Mijn jubileum valt samen met het begin van het nieuwe Stampin’ Up! jaar en dan neem ik altijd de tijd om te reflecteren en vooruit te kijken.

7 jaar geleden besloot ik me in te schrijven als Stampin’ Up! demonstratrice. Nadat ik het jaar daarvoor gestopt was met Card Art begon het toch weer te kriebelen om creatief te gaan ondernemen. Voordat Stampin’ Up! op mijn pad kwam was ik al fan van de producten en had ik diverse stempelsets. Het merk sprak me enorm aan en vanwege het concept was het voor mij een ideale manier van ondernemen. Ik ging er vol in! En wat is er veel gebeurd in 7 jaar!

Ik heb geweldige klanten, die mij op verschillende manieren supporten. Van lieve kaartjes bij diverse gelegenheden tot koffie en krentebollen als ik op een beurs sta. Ook heb ik heb een waanzinnig leuk team mogen opbouwen met dames die er altijd voor mij en elkaar zijn. Ik heb nieuwe mensen van over heel de wereld leren kennen en zelfs hele stevige vriendschappen op mogen bouwen. Ik ben op plaatsen op de wereld gekomen en avonturen beleefd die ik nooit had kunnen dromen. Al het bovenstaande. Het maakt mij een dankbaar mens! Ik wil dan ook iedereen bedanken die tot nu toe, op de één of andere manier een bijdrage heeft geleverd in de afgelopen 7 jaar.

Maar soms soms moet je ook keuzes maken. Mijn moeder heeft een belangrijke plaats ingenomen. Ik moet mijn tijd nu verdelen en hierdoor moest ik de afgelopen 18 maanden een deel van mijn activiteiten schrappen. Ik ben onder andere hierdoor de afgelopen periode op persoonlijk gebied enorm gegroeid. Men zegt wel eens dat je groeit van uitdagingen en ik kan je vertellen dat dat echt zo is!

Het knutselen brengt voor mij echt rust. Ik heb genoeg momenten waarop ik ongestoord mijn gang gaan met stempels, inkt en papier. Ik vind veel inspiratie in de Stampin’ Up! producten maar ook producten van andere fabrikanten en designers. Maar wordt ook vaak geïnspireerd door mensen. Mensen die met uitdagingen worden geconfronteerd die vele malen zwaarder zijn dan die van mij.

Gisteren maakte ik de eerste pagina voor mijn Mindful Journal. Ik ben hiervoor geïnspireerd door Jenine Siemerink, die een lijn heeft ontworpen met haar eigen verhaal. Het verhaal van tegenslagen ervaren, vechten tegen dingen die je niet kunt veranderen, acceptatie, omarmen wat je nog wel kan, doorgaan en nieuwe uitdagingen aangaan. Kortom, het verhaal van hoe het leven is. Het principe van Mindful Crafting spreekt mij daarom enorm aan. Het moment waarop je alles los laat en vrij kan knutselen met als doel je hoofd leegmaken, ideeën te archiveren, jezelf te herinneren aan gestelde doelen of een overwinning te vieren op een creatieve manier.

Voor mijn pagina het ik de spulletjes gebruikt van de lijn van Jenine in combinatie met de stempelset Very Versailles van Stampin’ Up!. Het script, het ornament en de mooie tak met bladeren passen erg mooi bij de prints in het papier. Ik heb teksten gekozen die passen bij één van mijn doelen van aankomend jaar. De tekst sticker op de kleine tickets heb ik aangepast naar een Stampin’ Up! tekst die ik geweldig vindt, Follow your Art. Kortom, creatief bezig zijn, je (h)art volgen en maken wat je leuk vindt. Dit wordt vast en zeker een geweldig jaar!

Dit was een lang bericht dit keer. Ik wens je een fijne dag en hoop je snel weer te zien bij een volgend blogberichtje.