Vandaag een nieuwe kaart voor de Vintage Vrijdag. Ik heb deze keer gekozen voor een suite waar ik al veel eerder iets mee heb willen doen. De Pressed Petals Suite is één van de eerste suites die ik heb gekozen uit de Stampin’ Up! jaarcatalogus. Het DSP heeft bestaat uit hele leuke prints die zich heel goed lenen voor dit thema. En de stempels en embellishments vind ik helemaal te gek! Vooral de teksten zijn erg mooi.

Vintage kaart gemaakt met de Pressed Petal Suite.

Voor de kaart heb ik gewerkt met verschillende prints DSP die ik heb gescheurd, opgeruwd en gesponsd. Deze heb ik in laagjes op elkaar geplakt. De kaart is versierd met lint, Linnen Thread en Washi Tape. Je zou het niet denken, maar de blaadjes zijn voorgevormde, zelfklevende blaadjes van Washi Tape. Ik heb ze gebruikt als versiering maar je kunt er hele gave bloemen mee ‘bouwen’. Dit is echt een leuk product.

De jute achtergrond in enkele prints DSP is echt gaaf. Door dit effect kun je het DSP ook gebruiken met textiel accessoires zoals stansen met een gestikt randje. De droogbloemen in de prints hebben een photo-look waardoor dit DSP ook prima gebruikt kan worden in je fotoalbum. Kortom, dit is weer zo’n suite waarvan ik denk dat hij veelzijdig genoeg is om het hele jaar door te gebruiken.

Ik wens je een hele leuke dag en hoop je snel weer te zien bij een volgend blogberichtje.