Een hele goede maandag! Nieuwe week, nieuwe kansen! En in dat opzicht is de maandag mijn favoriete dag van de week.

Deze keer heb ik een kaart gemaakt in het ‘cute’ thema. Ik maak zelden kaarten met beestjes maar de Wiggle Worm Bundle stond al gelijk op mijn wensenlijst. Er zitten goede teksten in, in leuke lettertypes en ook de beestjes geven genoeg mogelijkheden om snel een kaartje te maken.

Voor de kleurencombinatie vond ik inspiratie in de Gather Together Suite. Deze mooie, heldere herfstkleuren vond ik heel leuk bij dit thema passen.
De achtergrond heb ik gemaakt door aquarelpapier eerst te sponsen met een Sponge Brayer. Dit handige rollertje geeft de mogelijkheid om op een gemakkelijke manier een egale achtergrond te sponsen. Vervolgens heb ik het wolkje uit de set gestanst uit Thick Whisper White cardstock. De ontstane stansvorm heb ik gebruikt als mask. Met een babydoekje heb ik met de mask heel voorzichtig wat inkt weg geveegd waardoor er mooie, lichte wolkjes ontstaan in de achtergrond.

Daarna heb ik de beestjes gestempeld en gestanst en heb ik uit diverse kleuren cardstock wat accessoires uitgestanst met behulp van de stansen uit de stansenset. De paddestoel is een ontwerp van Charlene van der Vorst. De teksten zijn afgedrukt met Stazon inkt.

Dit was het kaartje van deze keer. Ik wens je een hele gezellige dag en hoop je snel weer te zien bij een volgend blogberichtje.