Deze keer ga ik terug in de tijd met een super leuke bloemenset. Ik zeg altijd: je kan nooit genoeg bloemensets hebben. Deze set komt uit de vorige eeuw, antiek kun je wel zeggen. Het was in de tijd dat de producten Stampin’ Up! nog niet verkrijgbaar waren in Nederland. Deze set is mij zeer dierbaar en heeft dan ook een plaatsje in mijn stash met speciale sets. En ondanks dat deze set niet meer verkrijgbaar is, blijft hij mooi. De stempels hebben dus geen houdbaarheidsdatum. Wanneer je een set aanschaft kun je ze tot in de lengte der dagen blijven gebruiken.

De rozen heb ik gecombineerd met actuele producten. Zo heb ik eerst de achtergrond gemaakt met Basic Pattern Decorative Mask. Daarna heb de script stempel uit de set Very Versailles, door middel van afstempelen afgedrukt met Crumb Cake inkt. De tak uit dezelfde set heb ik afgedrukt met Pear Pizzazz.

De rozen zijn waarschijnlijk één van de eerste Two Step sets geweest. Om het detail goed af te drukken heb ik heel ‘old school’ de Stamp-A-Ma-Jig (stempelhulp) gebruikt. De basis is afgedrukt met Blushing Bride inkt en het detail met Melon Mambo. Vervolgens heb ik de blaadjes gestempeld met Pear Pizzazz inkt. De basis eerst afgestempeld en het detail direct daar overheen.

Als laatste heb ik de tekst gestempeld met Early Espresso inkt en daarna uitgestanst met de Stitched Nested Labels. Daar onder heb ik nog wat zilverdraad gedraaid. De kaart is afgemaakt met wat Glitter Enamel Dots uit een van de vorige catalogi.

Dit was het kaartje voor vandaag. Ik wens je een hele leuke dag. En als je gaat craften, pak dan ook eens een set die je al langer in de kast hebt staan. Met wat nieuwe spulletjes erbij blaas je zo’n set weer nieuw leven in én kun je een kaart creëren met een hele exclusieve afbeelding.