Ik zit helemaal in de herfstkaartjes! Ik vind het altijd een leuk thema omdat je veel natuur elementen kunt verwerken op je kaart. Het Come To Gather DSP is dit kwartaal onder andere onderdeel In de Mix ’n Up! Kit en daar ben ik volop mee bezig. Zoals je in dit kaartje kunt zien gebruiken wij voor de voorbeelden ook materialen die niet zijn opgenomen in het Stampin’ Up! assortiment. Zo zie je de mogelijkheden die je hebt wanneer je onze materialen mixt met de materialen die je in de kast hebt liggen of onlangs hebt aangeschaft. De Mix ’n Up! kit is dus een kit voor iedereen!

Bij de Mix ’n Up! Kit krijg je 10 voorbeelden en de werkbeschrijving van kaarten/ projecten die je kunt maken. Vandaag is het de laatste dag dat je je kunt opgeven voor de kit van dit kwartaal.

Meer weten over deze waanzinnige kit die Inge Groot en ik voor je samenstellen en hoe je je kunt opgeven? Meer informatie lees je <hier>.