Het is vrijdag en ben ik dus weer lekker aan de freubel. Op vrijdag knutsel ik meestal een kaartje met een vintage look. Alleen vandaag is mijn kaart echt totaal anders uitgepakt. Ik kan niet genoeg krijgen van de Pigment Sprinkels en daarmee bent ik dus begonnen.

De Set Puur Natuur bevat stempels en stansen van bladeren en omdat ik een herfstkaart wilde maken heb ik deze gebruikt. Nadat de achtergrond droog was heb ik de skelet bladeren gestempeld in Soft Suede en de andere bladeren in Cajun Craze. Daarna de randen en stipjes uit de set Timeless Textures, die niet meer verkrijgbaar is maar nog steeds één van mijn favoriete sets is. Voor het clusterje heb ik eerst bladeren ge-embost met de BigShot en daarna uitgestanst uit aquarelpapier. Deze heb ik bewerkt met dezelfde kleuren Pigment Sprinkles. Hierdoor zie je ze wel maar zijn ze niet heel erg aanwezig. De schijf en andere blaadjes zijn afgedrukt op regular Whisper White.

Na wat puzzelen heb ik alles op een oplegkaartje van Soft Suede geplakt. De randen heb ik opgeruwd en een beetje met Gesso gedept. Daarna het geheel op een Early Espresso basis geplakt.

Dit was mijn kaart voor vandaag. Mocht je nog vragen hebben dan kun je natuurlijk altijd even mailen. Ik hoop je snel weer te zien voor een nieuw blogberichtje.

Gebruikte Stampin’ Up! Materialen

Dit is een lijst van gebruikte materialen. Wil je een bestelling plaatsen? Klik dan <hier> voor meer informatie over bestellen.