Toen ik de Tjokvol bundel zag in de herfst/winter catalogus werd ik super vrolijk. Als koffie liefhebber had ik weer een set om aan mijn collectie toe te voegen. Ik verzamel zo ongeveer alles wat ik zie in het koffie thema. En dat betekend ook dat ik dus ook setjes heb die geen onderdeel uitmaken van het Stampin’ Up! assortiment.

Zo zag ik afgelopen weekend een setje van Masterpiece waar ik wel heel erg van gecharmeerd was op Instagram voorbij komen bij een collega en koffie liefhebber. Zij had dit setje gekocht op de Passion for Planners beurs. Omdat ik op het Creaweekend stond ben ik gelijk op jacht gegaan, en met succes!
En zo had ik weer een leuke combi voor mijn vaste maandag item, de Mix ’n Up maandag.

Voor de kaart heb ik gestempeld op een basis van Whisper White. Ik heb gebruik gemaakt van de afstempel techniek. Zo kun je dezelfde kleuren gebruiken voor de achtergrond. Ik heb vrijwel alle stempeltjes gebruikt voor de achtergrond. De kleuren die ik heb gebruikt vindt je onderaan het bericht. De teksten komen uit de stempelset Tjokvol Kerst en het kopje heb ik uitgestanst met de bijpassende stansen. Onder het kopje heb ik een gekreukte en ge簿nkte doily geplakt en de kaart heb ik afgemaakt met wat bling. Daar onder heb ik een uitgestanst takje geplakt. Ik ben wel blij met de gehele combi.

Dit was de kaart voor deze keer. Ik wens je een gezellige avond en hoop je snel weer te zien bij een volgend blogbericht.