Sinds 3 jaar stellen Inge Groot en ik een kwartaal kit samen voor de allround crafter. Het is een kit met Stampin’ Up! materialen die je kunt gebruiken voor het maken van al je creaties. De naam zegt het al: je kunt de kit gebruiken in combinatie met alle materialen die je in huis hebt, ook materialen die geen deel uitmaken van het Stampin’ Up! assortiment. En dat is gewoon prima! Wij weten uit ervaring dat je gedurende de jaren het nodige hebt verzameld, dat hebben wij namelijk ook.
Dit kwartaal hebben we een leuke, veelzijdige kit samengesteld waarmee je kaarten/projecten mee kan maken in het thema herfst, winter en kerst.

Samenstelling

Voor de de herfst hebben wij het Come To Gather DSP gekozen(blz. 46). Dit DSP bestaat uit mooie, warme kleuren. Een heerlijke lijn met kleine prints die naast het herfst thema bijvoorbeeld ook prima te gebruiken is voor mannenkaarten.


De winterkaartjes kunnen worden gemaakt met Let It Snow DSP (blz.18). Deze lijn is super cute en de kleurtjes helemaal leuk!


Een tweede serie voor de winter is de lijn Feels Like Frost (blz 40). Dit is een hele interessante lijn. Een foto print aan de voorkant en een zilver met witte achterkant. Met deze serie zien wij veel mogelijkheden.

 
En als laatste een super leuke kerst serie, Wrapped in Plaid (blz. 12). Deze serie bestaat uit DSP met een cute voorkant en een meer klassieke achterkant. Weer heel veel mogelijkheden dus, gecombineerd met goud accenten.

Naast de bovenstaande producten ontvang je ook een werkbeschrijving met 10 kaarten/projecten die wij gemixt hebben en kun je lid worden van onze Facebook groep om je eigen creaties te laten zien of extra voorbeelden te zien.
Deze kwartaalkit kost €22,50 inclusief verzendkosten.

Wie kan de kit bestellen

Iedereen kan de kit bestellen! Als je het leuk vindt om verschillende materialen uit te proberen of wanneer je het leuk vindt om een variatie van producten te ontvangen waarmee je een bepaalde periode aan de gang wilt. Wil je zien hoe je andere merken met de producten van Stampin’ Up! kunt combineren dan is dit echt een kit voor jou!

Hoe kun je bestellen

Je kunt de Mix ’n Up! Kit voor dit kwartaal t/m 15 september bestellen. Klik op <deze> link en vul je gegevens in. In het aanmeldformulier staat tevens alle informatie.

Lijkt het je leuk om dit kwartaal mee te doen maar heb je nog vragen? Mail deze dan naar mixnupkit@gmail.com.