Vandaag is de herfst/winter catalogus ingegaan! Deze catalogus staat helemaal in het teken van herfst, winter en kerst. Vanaf vandaag zijn alle producten verkrijgbaar. Wanneer je nog geen vaste demonstratrice hebt en ge簿nteresseerd ben in de producten dan ben kun je via mij een catalogus aanvragen. Klik <hier> om naar het aanvraagformulier te gaan.

De catalogus online bekijken kan ook. Je vindt de lopende catalogi op de startpagina van de website.

Vanzelfsprekend help ik je graag met het bestellen van de producten. Lees <hier> meer over hoe je een bestelling kunt plaatsen.

Creaweekend

Aanstaand weekend ben ik aanwezig op het Creaweekend in Rijswijk. Op de beurs verzorg ik, tegen een kleine vergoeding, een leuke workshop. Je kunt ook een selectie van nieuwe producten. Ik neem zoveel mogelijk voorbeelden mee zodat je de mogelijkheden kunt ontdekken van Stampin’ Up! producten. Uiteraard ben ik beschikbaar voor het beantwoorden van je vragen. Tevens is het mogelijk om op de beurs een bestelling te plaatsen. Ook op de beurs help ik je graag! Zie ik je daar?

Designer Series Paper actie

Zoals ik aan het begin van de week al heb aangekondigd, gaat vandaag ook de DSP actie in. Voor deze 10 prachtige series met Designers Series Paper geldt: 4 halen = 3 betalen.

Indien je niet in het bezit ben van een catalogus kun je de series bekijken in mijn webshop.

Ik wens je een hele gezellige dag en hoop je snel weer te zien bij een volgend blogberichtje.