Stampin’ Up! From my Heart Suite

Wanneer je een kleine attentie aan iemand wilt geven dan maak je het natuurlijk heel speciaal als je de verpakking zelf hebt gemaakt. Met de Perfect Parcel Dies maak je zo’n speciaal doosje. Ik ben aan de slag gegaan met de From my heart suite voor de decoratie.

Voor dit doosje heb ik de mal twee keer uitgestanst, geplakt en in elkaar gevouwen. Het decoratieve hartjes papier komt uit is van From my Heart Specialty Designer Series Paper. Dit DSP is onderdeel van de Mix ‘n Up! Kit. De Mix ‘n Up! Kit is een kit die ik samenstel met mijn vriendin Inge Groot. Deze is nog te bestellen, klik op de link voor meer informatie.

Om het doosje heb ik een Belly Band gemaakt van een strook Flirty Flamingo cardstock. Daar overheen heb ik een stuk Crinkled Seam Binding Ribbon gestrikt. Het label heb ik gemaakt van een Heart Doily en ik heb de hartjes geponst uit DSP met de coördinerende ponsen van de Heart Punch Pack. De tekst komt uit de Heartfelt stempelset die ik heb afgedrukt op een witte label. De stans hiervoor lag nog op mijn bureau en komt uit de Lakeside stansenset.

Dit projectje duurde zeggen en schrijven minder dan een half uur en zo zie je dat het maken van een leuke verpakking niet eens zo veel tijd in beslag hoeft te nemen. Wens je een hele gezellige dag toe en hoop je snel weer te zien voor een volgend blogberichtje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.