Mix ‘n Up! Maandag: Everyday is Special

Afgelopen week was voor mij een week met een aantal uitdagingen. Ik had iets meer werkzaamheden dan dat ik had overzien en daarnaast werd mijn moeder ziek in het revalidatiecentrum, waarna ze werd opgenomen in het ziekenhuis. Echt een tegenvaller voor haar want het ging eigenlijk best lekker. Enfin, aan het einde van de week was ik iets uit balans dus tijd voor me-time, even ontspannen om daarna weer door te kunnen.

Ik kan altijd ontstressen door even heel iets anders te gaan doen, even verstand op nul. Maar ik haal ook heel veel energie uit creatief bezig te zijn. Ik heb beiden gecombineerd door aan de slag te gaan met de materialen van Jenine’s Midful Art Collection. Dat is even heel iets anders maar qua stijl wel helemaal in mijn straatje. Met de rustige kleuren en een boekje met mindful teksten kon ik even ‘vluchten’ en een rustmomentje te pakken.
Ik heb de Flip Flop Pocket nog een keer gemaakt. De tutorial en video vindt je in <dit> bericht.

Het boekje met sticker sheets staan heel veel teksten. Deze zijn goed te knippen zodat je losse woorden krijgt. De kleinere, witte zinnetje heb ik verwerkt om de rug en tabjes van de omslag. Het spreekt voor zich dat ik allemaal teksten heb gekozen die te maken hebben met uitdagingen in je dagelijkse bestaan.

Hier zie je hoe ik de teksten en elementen uit de boekjes met diecuts. Allemaal teksten die voor deze keer van toepassing zijn. Op de diecuts stonden een aantal rake teksten met een decoratief uiterlijk hetgeen weer leuk is om te integreren in de layout van de verschillende onderdelen.

En zo heb ik dus mijn zondagochtend door gebracht door te knutselen met hele andere materialen. Het was super leuk, het heeft me energie gegeven en nieuwe inspiratie. Maar door dit project te maken ben in de gelegenheid mijn project te versturen naar iemand die ook een uitdagende periode meemaakt en ik hoop dat ik jou heb geïnspireerd om deze week een kaart te versturen naar iemand in jouw omgeving die het nodig heeft. Een kaart met een mooie tekst of een simpele ‘ Ik denk aan jou’ kan iemand zoveel goed doen!

Ik ben weer helemaal klaar voor aankomende week! Naast 3 dagen kantoor staat er een nieuwe Stampin’ Up! Release gepland voor morgen. Er komen super leuke accessoires uit bij diverse stempelsets, meer informatie over Verrassend Bijpassend vindt je onder andere in <dit> bericht. Je kunt ook de flyer downloaden als je wilt. En waar ik heel erg naar uitkijk is de voorbestelperiode voor demonstratrices voor de tweede Sale-a-bration release.

Gebruikte Stampin' Up! materialen

Alle onderstaande materialen kun je bestellen door een email te sturen naar info@carmenmorris.nl. Wanneer je tijdens Sale-a-Bration een bestelling plaatst dan betaal je geen verzendkosten! Online bestellen kan ook! Bezoek dan mijn Stampin’ Up! website: carmenmorris.stampinup.net. Verzendkosten bedragen €5,95. Gebruik je de Hostess Code 6HQ9C44S in je online bestelling, dan ontvang je een goed gevuld Craftpakketje met diverse materialen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.