Mix ‘n Up! Maandag #42:

Ik begin mijn dag met een grote mok koffie. Heerlijk! Lekker even ‘opdrogen’ zeg ik dan. Ondanks mijn liefde voor koffie drink ik ook best graag thee, maar dan meer in de middaguren. Maar thee is eigenlijk wel één van mijn favoriete dingen om te verwerken in projecten. Eigenlijk omdat de meeste mensen liever thee drinken.

Voor het maken van deze mok-pocket heb ik gebruik gemaakt van een template van Dutch Doobadoo. Hij is lekker groot dus mijn theezakje past er goed in. Omdat de mok groot is, is er ook veel ruimte om te versieren. En het versieren heb ik natuurlijk gedaan met Stampin’ Up! producten. Het schattige thee-labeltje is van Crealies.

Voor het DSP heb ik gebruik gemaakt van printjes uit de Subtles 6″ x 6″ Designer Series Paper Stack. Dit is een handig pakje met 4 verschillende prints in alle 10 kleuren van de Subtles kleuren collectie. Ik vond het makkelijk om te werken met dit DSP omdat ik ook met de inkten heb gewerkt. Alles past bij elkaar dus daar hoefde ik mijn hoofd niet over te breken.

De mokjes komen uit de stempelset Tjokvol Kerst. Deze set was tot begin januari verkrijgbaar maar is niet meer opgenomen in de huidige collectie. De stansen zijn nog wel verkrijgbaar. En dat is niet voor niks! Zoals ik al had verteld heeft Stampin’ Up! de tweede uitgave van Sale-a-Bration aangekondigd voor demonstratrices en daar zit een hele leuke stempelset in met…ja ja mokken! En dat is weer een hele welkome aanvulling op mijn koffie/thee collectie. Want zeg zou eerlijk, deze mokjes zijn qua vorm toch té leuk! Ze zijn echt met heel veel thema’s te gebruiken.
De bloemetjes komen uit de eerste uitgave van Sale-a-Bration geschenken.

Gebruikte Stampin' Up! Materialen

Alle Stampin’ Up! materialen zijn via mij te bestellen. Je kunt je bestelling mailen naar info@carmenmorris.nl maar je kunt ook shoppen in mijn online webshop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.